УЗД Черкаси Назаров № 224, 5 поліклініка - Наше обладнання

Наше обладнання


  • Дата: 29 серпня 2019, 09:00

Наш апарат Toshiba Xario XG – це сучасна ультразвукова діагностична система експертного класу, призначена для проведення широкого спектру клінічних досліджень, таких як: органів черевної порожнини та сечовидільної системи, щитоподібної і молочних залоз, гінекологічного огляду, оціночної візуалізації передміхурової залози у чоловіків, а також досліджень в галузі кардіології та ангіології.

Ключовою основою УЗД-сканера Xario є вдосконалена системна платформа зі спеціальним цифровим пристроєм, що забезпечує чудову якість зображень.

Апарат Toshiba в базовій комплектації забезпечений вбудованою робочою станцією з підтримкою формату DICOM, можливістю об'єднання в мережу лікувального закладу. Інформація про пацієнта архівується в форматі DICOM і може бути перетворена в формат, сумісний з Windows, що дає можливість роздруківки ч/б і кольорових зображень на принтері, передачі даних на USB-носії та CD-DVD диски. Дані про минулі дослідження зберігаються на сервері та можуть бути представлені клієнтам в будь-який час для оцінки динаміки захворювання та ефективності терапії.

Коментарі