Persik - Ще раз про кавітацію

Ще раз про кавітацію


  • Дата: 16 січня 2019, 09:55

Давайте ще раз розберемось, що таке ультразвукова кавітація і як вона працює.

Тривалість одного сеансу 20- 30 хвилин на одній зоні. Курс приблизно від 4 до 10 процедур, все залежить від об'єму жирової тканини. Процедури проводимо один раз в 7-10 днів на одній зоні, обробляємо в тиждень не більше 3 зон. Процедура безболісна, виконується маніпулою на провідниковому гелі. Ви будете чути лише характерний звук.

Ультразвукова хвиля утворює в жирових клітинках бульбашки (пусті) вони лопають і руйнують мембрану клітини, жир виходить  в міжклітинний простір, звідки лімфатична система з допомогою печінки і нирок  виводить його з нашого організму природнім шляхом, тому в цей період потрібно зменшити навантаження на печінку (виключити вживання алкоголю, гострої, смаженої і копченої їжі). І пити багато води, особливо перед процедурою та після неї.

Ультразвукова кавітація впливає лише на жирові відкладення, інші тканини залишаються неушкодженими, завдяки їх щільності, а також еластичності.

Процедуру ультразвукової кавітації поєднуємо на вибір або з пресотерапією, або з вакуумним масажем, щоб допомогти лімфатичній системі швидше виводити розщеплений жир з нашого організму. Фото результатів наших клієнтів Ви можете переглянути в публікаціях на наших сторінках у соцмережах Instagram та Facebook.