Persik - Миттєва засмага – хіт цього літа!

Миттєва засмага – хіт цього літа!


  • Дата: 8 липня 2020, 09:00

ЗАСМАГА В ЧЕРКАСАХ! ЗА 20 ХВИЛИН результат – ніби Ви провели кілька тижнів на морському узбережжі!

Така засмага – найкращий спосіб швидко та безпечно засмагнути перед корпоративом, побаченням, вечіркою або весіллям, коли на похід в солярій зовсім немає часу. Він стане справжньою знахідкою для нареченої, яка хоче, щоб білосніжне плаття спокусливо підкреслювало її струнке, засмагле тіло. Миттєва засмага незамінна для танцюристів, які часто виступають на конкурсах, спортсменів!
А також ця послуга стане в пригоді тим, у кого цілий рік інтенсивний робочий графік, але при цьому хочеться виглядати стильно і привабливо.

Миттєва засмага – косметологічна процедура бронзування шкіри, яка дозволяє за один сеанс отримати природну, рівну засмагу.

Миттєва засмага без ультрафіолету вважається найбезпечнішим видом засмаги та носить виключно косметичний ефект. Його можна використовувати як альтернативний варіант автозагару, солярію, засмазі на відкритому сонці.
Миттєва засмага рівномірно забарвлює навіть найсвітлішу і бліду шкіру. Для того, щоб ваша засмага виглядала максимально природно, майстер запропонує на вибір кілька відтінків, які підходять вашому типу шкіри. Миттєва засмага абсолютно нешкідлива, тому її можна сміливо використовувати дітям перед виступами. Всі компоненти, які входять до складу лосьйону для миттєвої засмаги, повністю безпечні та не викликають алергії. Крім того, вітаміни А, В, С, D, Е, які містяться у лосьйоні, зміцнюють (зволожують) шкіру, сприяють виробленню еластину та колагену, які захищають її від передчасного старіння.

Тростинна засмага не має протипоказань для вагітних і годуючих грудьми. Підходить також дітям.

Процедура абсолютно нешкідлива і підходить всім.

Ефект зберігається протягом 8-14 днів, лягає рівномірно, колір натуральний за часом процедура займає 20 хв.

Шкіра повинна бути попередньо підготовлена.

Для запису телефонуйте: 0932363639, 0683828108.