У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”

Новий заклад із приємним інтер'єром і смачною їжею прямо в центрі міста.

26 червня 20175410
'У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”'

“New York Street Pizza” є частиною мережі ресторанів-піцерій, що працює в Україні вже протягом 16 років. Спочатку мережа орієнтувалася на формат піцерії, останніми роками засновники змістили акценти в бік ресторанного формату. Черкаський заклад став 49-им у мережі по всій країні. Це невеличкий затишний сімейний ресторанчик, у який можна прийти і компанією друзів, і родиною з дітьми. 

За задумом засновників, “New York Street Pizza” показує контрасти життя в сучасному місті: монотонний бетон тут співіснує з натуральною деревиною, а яскраві деталі надають стриманим сірим відтінкам особливого настрою. Дерев'яні елементи, зелень і мох, яскраві акценти у меблях – всі деталі ресторану уособлюють різнобарвний міський простір і його багатогранних мешканців. 

Меню

Кухня представлена класичними європейськими стравами. В меню є декілька різновидів авторської піци, антіпасті, бургери, млинці, гриль-меню, м'ясні та рибні страви тощо. Штатний кондитер щодня готує свіжі десерти з натуральних інгредієнтів. Також тут можна знайти справжні американські панкейки з яблуками, ягідним пюре, згущеним молоком чи шоколадною пастою.

Ароматну піцу в “New York Street Pizza” готують у спеціальній італійській печі. В меню традиційний набір авторських піц: “Маргарита”, “Прошуто”, “Папероні”, “Чотири сири”, “Карбонара”. У піцах використовують два натуральні соуси –  білий і червоний, ніякого кетчупу чи майонезу. Найдешевший варіант обійдеться у 105 гривень – стільки коштуватиме велика “Маргарита”. Секрет смаку піци криється у спеціально дібраному борошні й особливому рецепті тіста. Інгредієнти для начинок, за стандартами мережі, у Черкаси привозять перевірені постачальники зі Львова. Вегетаріанцям пропонують піцу без м'ясних продуктів, вегетаріанські пироги зі шпинатом, салати й овочі-гриль. 

  • Фото 1 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 2 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 3 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 4 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 5 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 6 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 7 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 8 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 9 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 10 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”

Ми позиціюємо себе як кежуал-ресторан або ресторан “на кожен день”. Це заклад зі зручним місцерозташуванням, зрозумілою кухнею та демократичним середнім чеком. “New York Street Pizza” пропонує швидке обслуговування і високу якість страв. Водночас заклад є повноцінним рестораном: сюди приходять, щоб отримати задоволення, а не тільки перекусити. 

Перед відкриттям всі наші працівники проходили інтенсивне навчання у команди львів'ян. Бренд-шеф, бренд-бармен, HR-менеджер проводили тренінги і заняття з персоналом. У нас дуже молода команда, на кожній зміні працює 12-13 осіб. Офіціанти стараються дуже швидко видавати всі замовлення. Середній чек у ресторані – 200-230 гривень на двох. 

Вікторія Капшитар
Вікторія Капшитар
директор
 

Сніданки та бізнес-ланчі

Заклад працює з 10.00, на вибір гостям пропонують декілька варіантів сніданків: вівсянка зі шпинатом і яблуками, сирники, жульєн, яйця пашот тощо. Традиційна яєшня з беконом або омлет з шинкою, грибами і помідорами тут коштує всього 26 гривень. 

Для тих, хто працює недалеко від центру і потребує повноцінного обіду, є бізнес-ланчі по 55 гривень. Це поживний обід із першої страви, гарніру з м'ясом, овочевого салату та компоту. Пропозиція з комплексними обідами діє з 11.00 до 15.00. Всі чотири різновиди бізнес-ланчів завжди в наявності. 

  • Фото 1 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 2 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 3 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 4 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 5 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 6 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 7 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”
  • Фото 8 - У Черкасах відкрився ресторан “New York Street Pizza”

Інтер'єр 

Інтер'єр виконаний у стилі лофт. Комфортний і легкий стиль закладу створював молодий львівський дизайнер Юрій Глобчак. Яскраві акценти і багато декору створюють приємну атмосферу. Деталі у вигляді різноманітного кухонного приладдя, вінчиків, качалок для тіста, макаронів у баночках навіюють знайомий домашній затишок.

Основний зал поділили на дві функціональні зони, в одній з яких розміщується барна стійка і відкрита піца-піч. За задумом дизайнера, заклад поєднує в собі гени промислової споруди – заливна підлога, штукатурка “під бетон”, відкриті конструкції, які доповнює тепло натуральних матеріалів, яскрава зелень і запах смаколиків.

Ресторан “New York Street Pizza” розташований на вулиці Смілянська, 2, навпроти Податкової інспекції. Заклад чекає вас щодня з 10.00 до 23.00.

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!