My SeCreT - Методика Endermologie® – лідер в естетиці тіла

Методика Endermologie® – лідер в естетиці тіла


  • Дата: 5 лютого 2016, 10:40

Методика Endermologie®, розроблена французькою фірмою LPGSystems®, на сьогоднішній день є безперечним світовим лідером серед новітніх технологій естетики тіла. Фахівці з понад 100 країн світу визнали ендермологію як найбільш ефективну методику для усунення целюліту, ожиріння і моделювання контурів тіла. На 18 000 апаратів LPG, що працюють в кращих салонах краси Франції, Італії, США, Японії, Росії та інших країн, щодня виконується понад 85 000 процедур. Жодна з апаратних методик не має такої популярності. Причина – воістину чудові ефекти, які здавалися неймовірними до появи ендермологіі і обладнання LPG.

LPG масаж тіла – ефективний спосіб схуднення, лікування целюліту і відновлення ідеального контуру. LPG масаж призначений для боротьби з "неподдающихся" локальними жировими відкладеннями, які стійкі до дієт, фізичних навантажень та інших косметологічних процедур. LPG масаж допоможе зменшити обсяг саме там, де ви цього хочете!

Чому вакуумно-роликовий масаж LPG набагато ефективніше дієт?

Справа в тому, що наш організм, як і ми, дуже любить полінуватися. І зі зменшенням кількості споживаної їжі хитрий організм починає в першу чергу спалювати не жирову тканину, а м'язові волокна, які споживають більшу частину калорій. За рахунок цього об’єми йдуть, а підступний целюліт залишається. І з закінченням жорсткої дієти "втрачене" повертається іноді в подвійному обсязі. Апарат LPG навпаки, розбиваючи жирову тканину, змушує ваш організм харчуватися тим, що було накопичено роками. Сантиметри йдуть разом з жиром, а ваші м'язи залишаються в цілості і неушкодженості.

Чому частіше вибирають вакуумно-роликовий LPG масаж, порівняно з іншими методами корекції фігури?

  • Гарантований результат. Технологія перевірена трьома десятиліттями
  • Корекція форми тіла локально: в проблемних місцях.
  • Безболісність і комфорт під час проведення процедури
  • Невелика кількість протипоказань
  • Відсутність негативних наслідків: синців, опіків і т. п.

Lpg масаж показаний в будь-якому віці. Апарат lpg добре впливає не тільки на жирові відкладення, але і на суглоби і м'язи, які відчувають на собі підвищену навантаження, що, в свою чергу, призводить до появи остеохондрозу, радикуліту та інших захворювань не залежно від віку. Крім цього, lpg масаж широко застосовується у спортивній медицині.

Lpg корекція фігури – це дуже ефективний спосіб вирішити візуальні проблеми фігури, повернути їй підтягнутість, тонус і красу. Lpg масаж успішно бореться не тільки з зайвою масою тіла, але й з целюлітом. Таким чином, проходячи сеанс lpg процедури, ви зможете позбутися відразу від двох проблем – зайвої ваги і целюліту.

І це ще не все! Lpg процедури добре справляються з в'ялістю шкіри, підтягують її і борються з видимими проявами старіння тканин.

Фото 2

Фільм'Методика Endermologie® – лідер в естетиці тіла' - фото 1
Фільм'Методика Endermologie® – лідер в естетиці тіла' - фото 2
Коментарі