Черкаський державний технологічний університет - Студенти Черкаського державного технологічного університету на проекті 'Ліга сміху-2016'

Студенти Черкаського державного технологічного університету на проекті "Ліга сміху-2016"


  • Дата: 16 лютого 2016, 13:15

В січні 2016 року відбувся кастинг відомого українського проекту "Ліга сміху" в Одесі. У відбірковому турі взяла участь молода команда КВН "Люди без прелюдій" Черкаського державного технологічного університету.

Незважаючи на те, що команда досить молода, вона вже має ґрунтовні досягнення – чемпіонство Черкаської молодіжної ліги КВН-2015 і бронза Кубка ректора ЧДТУ(2015р.).

Команда складається зі сповнених рішучості і креативності, учасників. Ось їх імена: Богдан Андрончик, Рома Швец, Олександр Мазур, Тарас Пучка, Віка Сальницька та Поліна Хвиль.

Гравці команди Черкаської ліги КВН "Люди без прелюдій" представляли наш регіон. Проект складається з трьох турів. В ході кастингу до І туру кожна команда мала в своєму розпорядженні близько 4 хвилин, для того аби зацікавити журі, яке складалось з редакторів проекту.

Зі слів капітана команди Богдана Андрончика, студента V курсу факультету електронних технологій ЧДТУ, шалені емоції, драйв від публічного виступу та позитивна атмосфера проекту залишили незабутні враження кожному.

  • Високий рівень організації та цінний досвід, який учасники команди отримали від проекту відкривають нові перспективи кожному. І хоча ми не потрапили до наступного туру, та ми сповнені рішучості і ідей, які готові втілювати. Також тішить той факт, що гумористичний номер "Уявимо якби лондонськими вартовими були дівчата" викликав посмішку головного редактора проекту Андрія Чівуріна, – зазначив Богдан.

Враховуючи популярність цього проекту, кастинг проекту "Ліга сміху – 2016" зібрав понад 300 команд з усієї України. Організатори подбали про комфортне перебування учасників, влаштовували різні майстер-класи з редакторами проекту та організовували відпочинок у відомих клубах Одеси.

Участь в такому масштабному і всеукраїнському проекті вже є хорошим досягненням для команди Черкаського державного технологічного університету.

Бажаємо команді подальших успіхів!

Фото 6

Фільм'Студенти Черкаського державного технологічного університету на проекті "Ліга сміху-2016"' - фото 1
Фільм'Студенти Черкаського державного технологічного університету на проекті "Ліга сміху-2016"' - фото 2
Фільм'Студенти Черкаського державного технологічного університету на проекті "Ліга сміху-2016"' - фото 3
Фільм'Студенти Черкаського державного технологічного університету на проекті "Ліга сміху-2016"' - фото 4
Фільм'Студенти Черкаського державного технологічного університету на проекті "Ліга сміху-2016"' - фото 5
Фільм'Студенти Черкаського державного технологічного університету на проекті "Ліга сміху-2016"' - фото 6
Коментарі