Багіта - Гігієна ротової порожнини

Гігієна ротової порожнини


  • Дата: 10 жовтня 2016, 09:15

На сьогоднішній день гігієна ротової порожнини стала невід'ємною частиною життя сучасної людини. Прості, щоденні процедури допомагають зберегти здоров'я порожнини рота, а чисті білосніжні зуби і свіже дихання дарують впевненість у собі.

Існує помилкова думка, що регулярна гігієна – це чищення зубів 2 рази на день. Але, на жаль, в сьогоднішніх умовах цього не достатньо. Гігієну потрібно підтримувати протягом дня. Ідеальний варіант чищення зубів після кожного прийому їжі, але це не завжди можливо. Тут нам на допомогу приходять додаткові засоби гігієни: ополіскувачі, зубні нитки і йоршики, жувальні гумки і т. д. Але як не загубитися у морі реклами і вибрати продукт, який підходить саме Вам? Що робити якщо ви докладаєте всіх можливих зусиль і коштів, але не бачите результату? В цій ситуації ми можемо запропонувати Вам допомогу гігієніста.

Відвідання такого спеціаліста 2 рази на рік не тільки дає відповіді на всі Ваші питання щодо гігієни порожнини вашого рота, лікар-гігієніст здійснює професійну гігієну яка включає:

  • видалення м'якого нальоту і пігментів
  • зняття над і під ясенних відкладень (зубного каменю)
  • полірування поверхні зубів
  • покриття зубів лаком, що містить фтор

Для зняття твердих зубних відкладень використовують ультразвукові скелери, які дозволяють відокремити зубний камінь від емалі. Пацієнтам з підвищеною чутливістю може бути запропонована місцева анестезія.

М'які і пігментовані зубні відкладення знімаються за допомогою спеціальних професійних паст і повітряно-абразивного (перлового) чищення. Кальцієвий порошок для чистки Air Flow – "Профіперлс", дозволяє м'яко, атравматичного і максимально ефективно прибрати пігментований зубний наліт, відполірувати поверхню зубів і освітлити їх на 1-2 тони, що вельми важливо для курців і любителів кави.

Для зниження чутливості зубів після чищення і зміцнення емалі після закінчення всіх процедур зуби покриваються гелями або лаками, які містять фтор.

Професійна гігієна порожнини рота повертає зубам здоровий вигляд і природний колір. На гладкій відполірованій поверхні емалі не накопичується наліт. Поради по індивідуальному догляду за зубами і яснами, дозволять продовжити відчуття чистоти і свіжості порожнини рота.

Інформацію взято з сайту: http://bagitacherkassy.blogspot.com/

Коментарі