Автошкола ТСОУ - Реконструйований майданчик, нагороди та відзнаки автошколи ТСОУ

Реконструйований майданчик, нагороди та відзнаки автошколи ТСОУ


  • Дата: 6 жовтня 2021, 13:00

В ході підготовки до нового навчального року автошкола провела реконструкцію майданчиків для навчання з початкового керування транспортними засобами категорії "В", і окремо "А1", "А". Тепер майданчики повністю відповідають вимогам ГСЦ МВС України. Майданчик для занять на мопедах і мотоциклах тепер буде працювати і взимку, так як має накриття. Навчає водінню мопеда і мотоцикла тепер наш новий інструктор – ГУК Анна Володимирівна.

26 вересня 1991 року на 7 позачерговому з’їзді ДТСААФ було прийняте рішення про створення Товариства сприяння обороні України. З нагоди святкування 30–ї річниці створення нашої громадської організації був проведений автопробіг, в якому взяли участь делегати із всіх областей нашої країни. Автомобілі проїхали дорогами України до аеродрому "Чайка" , що у столиці, де відбулося урочисте зібрання присвячене славному ювілею створення ТСО України.

За багаторічну працю по вихованню майбутніх воїнів – автомобілістів для збройних сил України та з нагоди 30–ї річниці створення ТСО України викладач вищої категорії Черкаської АШ ТСО України ТРУНОВ Микола Якович отримав медаль від міністра оборони України "За заслуги перед Збройними силами України". Нагороду від міністра оборони вручив Голова ОО ТСО України САМОЙЛЕНКО М.О.

За підсумками роботи за 2020 рік Черкаська автомобільна школа ТСО Україна посіла почесне ІІІ місце серед навчальних закладів ГО "ТСО України"

Фото 10

Фільм'Реконструйований майданчик, нагороди та відзнаки автошколи ТСОУ' - фото 1
Фільм'Реконструйований майданчик, нагороди та відзнаки автошколи ТСОУ' - фото 2
Фільм'Реконструйований майданчик, нагороди та відзнаки автошколи ТСОУ' - фото 3
Фільм'Реконструйований майданчик, нагороди та відзнаки автошколи ТСОУ' - фото 4
Фільм'Реконструйований майданчик, нагороди та відзнаки автошколи ТСОУ' - фото 5
Фільм'Реконструйований майданчик, нагороди та відзнаки автошколи ТСОУ' - фото 6