Автоцентр на 30 років Перемоги 7/2 - RENAULT відкриває концептуальний шоурум електромобілів у центрі Берліна

RENAULT відкриває концептуальний шоурум електромобілів у центрі Берліна


  • Дата: 20 червня 2018, 17:00
  • Спочатку Стокгольм, тепер Берлін. Компанія Renault відкрила другий сервісний центр Renault Electric Vehicle Experience Centre.
  • Цей міський концептуальний шоурум розташований у жвавому торговому районі Берліна.

Берлін, Німеччина, 18 червня 2018 року - компанія Renault відкрила новий сервісний центр Renault Electric Vehicle Experience Centre у Берліні (Німеччина). Так компанія продовжує розширювати мережу міських концептуальних шоурумів. Перший такий центр було відкрито в лютому в Стокгольмі для презентації електричних автомобілів широкому загалу.

Цей новий та унікальний для Німеччини концептуальний шоурум було відкрито в партнерстві з Autohaus König, місцевим дистриб’ютором Renault. Він розташований в історичному центрі Берліна неподалік від площі Жандарменмаркт. Мета шоуруму – налагоджувати контакти з клієнтами і давати відповіді на поширені запитання щодо електромобілів, підкреслюючи переваги користування таким видом транспорту.

Відвідувачі зможуть отримати інформацію про модельний ряд, зарядну інфраструктуру та системи, місцеве законодавство, субсидії, умови покупки та послуги для електромобілів як у фізичному, так і в цифровому форматах. Клієнти також зможуть провести тест-драйв і замовити авто безпосередньо в шоурумі.

"Все більше водіїв починають цікавитися електричним транспортом, проте досі знають про нього небагато, – зазначає Жиль Норман, старший віце-президент Групи Renault по електромобілях.

- Наразі, будучи найуспішнішим європейським брендом електромобілів, Renault ставить собі за мету більше взаємодіяти з клієнтами, відповідати на їхні питання і полегшити перехід для тих, хто хоче зробити перший крок до електричного стилю життя".

Берлінський концептуальний шоурум працює за зразком популярного аналогічного закладу в Стокгольмі, який лише за перші три місяці існування привабив більше 14 000 відвідувачів. Такий інноваційний канал збуту, створений передусім для освітніх цілей і розташований безпосередньо в місті (в центрі міста, торговому центрі тощо), користується неабиякою популярністю, акцентуючи увагу на перевагах електромобілів саме в міському середовищі.

Renault планує відкрити аналогічні концептуальні шоуруми і в інших європейських містах.

Основні показники

  • Renault уже четвертий рік поспіль залишається брендом електромобілів номер один в Європі.
  • Наразі кожен п’ятий проданий електромобіль в Європі - це Renault.
  • 170 000 клієнтів мають електромобіль Renault.
  • ZOE – найпопулярніший електромобіль у Європі.
  • Kangoo Z.E. – провідний електричний фургон у Європі.

Про групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об'єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п'яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

Фото 10

Фільм'RENAULT відкриває концептуальний шоурум електромобілів у центрі Берліна' - фото 1
Фільм'RENAULT відкриває концептуальний шоурум електромобілів у центрі Берліна' - фото 2
Фільм'RENAULT відкриває концептуальний шоурум електромобілів у центрі Берліна' - фото 3
Фільм'RENAULT відкриває концептуальний шоурум електромобілів у центрі Берліна' - фото 4
Фільм'RENAULT відкриває концептуальний шоурум електромобілів у центрі Берліна' - фото 5
Фільм'RENAULT відкриває концептуальний шоурум електромобілів у центрі Берліна' - фото 6
Коментарі