М’ясні страви з свинини | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
Соковитий стейк в яблучно-медовому соусі | 135 | 200 г | ||
Порібрина в пиві | 129 | 200 г | ||
Палкі реберця в гострому томатному соусі | 129 | 200 г | ||
Свинина з грибами в тарталетці з лаваша томатний соус, сир твердий, гострий червоний перець | 109 | 250 г | ||
Порібрина “Багряна” в томатному та апельсиновому соках | 129 | 200 г | ||
Стейк зі свинини у персиковій карамелі | 125 | 150/50 г | ||
Свинина тушкована з овочами | 97 | 230 г | ||
М'ясна косичка з трьох видів м'яса Свинина, телятина, курятина, помідор, моцарелла, листя салату | 165 | 200/100 г |
- Холодні закуски
- Салати овочеві
- Салати м’ясні
- Салати з морепродуктів
- Перші страви
- Гарніри
- Страви з риби
- М’ясні страви з телятини
- М’ясні страви з свинини
- Страви з кролика
- Страви з птиці
- Вироби з борошна
- Страви з яєць
- Фірмові страви від “Тараса Бульби”
- Страви на пательні
- Десерти
- Шашлик козацький
- Чай , кава, сік, вода
- Молочні коктейлі
- Фреш
- Горілка
- Настоянки
- Фірмові настоянки
- Коньяки
- Віскі
- Джин
- Ром
- Текіла
- Вермути
- Лікери
- Вина Італії
- Вина Франції
- Вина Іспанії
- Вина Чілі
- Вина Грузії
- Шампанське та ігристі вина
- Пиво
- Глінтвейни
- Коктейлі
- Хліб
- До пива