Стомадеус - Вініри легко зроблять вашу посмішку ідеальною

Вініри легко зроблять вашу посмішку ідеальною


  • Дата: 7 червня 2019, 17:30

А ви мрієте про голлівудську посмішку? І не дарма, адже здорові рівні зуби – ознака успішної людини.

Фахівці стоматологічної клініки “Стомадеус” рекомендують вініри усім, хто має естетичні проблеми із зубами. Наприклад, темний колір емалі, який не відбілюється, численні пломби та реставрації зубів, тріщини, сколи, потертості, діастеми, треми (проміжки між зубами). Вони легко приховають будь-який недолік надовго в максимально короткий термін.

Вініри – це керамічні накладки, призначені для встановлення на передні зуби. Таким чином, вініри коригують зовнішні недоліки зубів, надають їм естетичність. Окрім того, інколи вініри можуть бути призначені лікарем при підвищеній стертості зубів та при незначних ортодонтичних проблемах.

Переваги вінірів: 

  1. Довговічність. Вініри можуть прослужити вам понад 10 років. Ризик відколу вініру менше, ніж у коронки.
  2. Схожість з рідними зубами. Наші стоматологи доберуть колір пластинок так, щоб ваше оточення не змогло відрізнити їх від справжніх, але при цьому ваша посмішка засяє яскравіше.
  3. Не викликають алергії. Вініри створені з біосумісних матеріалів, тому про алергію не може йти і мова.
  4. Стійкість до зубного нальоту та барвників. Наліт на вінірах не утворюється, а барвники не залишать і сліду на них. Тому за час служби вініри точно не змінюють колір.
  5. Вініри не травмують тканину зуба, на відміну від коронки. Препарація зуба перед установкою вініра передбачає зняття емалі лише на товщину від 0,5 до 0,75 мм. До того ж, край вініра дуже тонкий, тому ховати його під ясна не потрібно. Це виключає відчуття дискомфорту, яке часто буває при протезуванні.

Окрім освітлення емалі, показаннями до установки є:

  • відкол переднього зуба;
  • неестетичні щілини між зубами;
  • пігментація пломби і пігментні плями на тканинах зуба навколо відновленої конструкції;
  • некаріозні дефекти емалі та дентину;
  • рецесія ясен.


Варто знати, що вініри на хворі зуби або ясна ставити не можна. 

Відгуки наших клієнтів після проведення даної процедури підтверджують те, що вініри дійсно здатні кардинально змінити зовнішність. На будь-які запитання стосовно вінірів вам дадуть відповіді стоматологи клініки “Стомадеус”, просто зателефонуйте до нас: (098) 333-24-33, (093) 333-24-33.

Коментарі