Кулінарні поради: 4 страви, які можна спробувати в "Королівському замку"

Вивчаємо меню різних черкаських закладів.
9 січня581
'Кулінарні поради: 4 страви, які можна спробувати в 'Королівському замку''

Це місце відоме черкащанам давно. З приходом нової адміністрації тут частково змінилася концепція – з'явився акцент на переглядах футбольних матчів великими компаніями та турніри з дартсу. Меню відповідне – багато м'ясних страв і недороге пиво. Ми попросили кухаря порекомендувати 4 страви з меню пабу-ресторану "Королівський замок", щоб вам було легше зорієнтуватися в асортименті.

Фіолетова картопля з грибами та салямі

Ексклюзив цього закладу – особливий сорт картоплі фіолетового кольору. Це мексиканський сорт, але вирощений він в Україні. Бульба на зрізі має вигляд звичайної картоплі, але фіолетового мармурового кольору. Це не генетично створений продукт, а результат природного процесу. У закладі планують дивувати ще декількома незвичними кольорами картоплі – червоним, малиновим і жовтим. Картоплю подають на чорній дошці-камені з сирним соусом, салямі та печерицями.

  • Фото 1 - Фіолетова картопля з грибами і салямі
  • Фото 2 - Бульба фіолетової картоплі

Курячі ніжки з грушею в манговому соусі

Новинка меню – курячі ніжки з екзотичним соусом, доповнені ароматною м'якою грушею. Соус зі свіжого манго відтіняє ніжки і надає страві пікантності. Шматочки груші "тонуть" в кремоподібному соусі з характерним ароматом. На порцію йде три курячі ніжки середнього розміру, тому голодним ніхто не залишиться. Страву подають з кулькою з рисового хліба.

Курячі ніжки в соусі з манго
Курячі ніжки в соусі з манго

Курка з ананасом і бананом у кунжуті

Пікантна курочка з соковитими ананасами та солодкими бананами. Цю страву готують за тайським рецептом. Курку маринують у спеціях, традиційних для середньоазіатської кухні, обсмажують у сковороді вок, в кінці додають ананас і банан. Завдяки цим плодам курка має легкий приємний солодкуватий присмак. Перед подачею до столу страву посипають кунжутом і додають на тарілку винний соус.

Пікантна курка
Пікантна курка

Картопляні кульки з сиром моцарелла

Кульки з фіолетової картоплі начиняють сиром моцарелла і готують у фритюрі. До столу страву подають із білим або червоним соусом, рисовими чіпсами або рисовою пастою.

Кульки з фіолетової картоплі
Кульки з фіолетової картоплі

Середній рахунок в закладі: 150-200 грн.

Орієнтир за цінами: салати – від 48 грн, картопля-фрі – 28 грн, паста – від 52 грн, оссобуко з овочами – 98 грн за 500 грамів, рулька в пиві – від 135 за 1 кг, курячий стейк в медово-соєвому соусі – 65 грн, піца – від 48 грн, пиво – від 20 грн.

Фото страв – фуд-фотограф Наталія Успенська

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Коментарі