Зір - Силікон-гідрогелеві лінзи Bausch+Lomb ULTRA*

Силікон-гідрогелеві лінзи Bausch+Lomb ULTRA*


  • Дата: 8 жовтня 2018, 10:45

Bausch+Lomb ULTRA* – силікон-гідрогелеві контактні лінзи планової заміни. Проявивши чудеса передових офтальмологічних технологій, Bausch+Lomb видали на ринок споживання свою новітню розробку: провідні параметри лінзи унікалізовані за рахунок застосування двофазної полімеризації MoistureSeal®.

Технологія MoistureSeal® нарешті об'єднала в одній лінзі все те, що раніше вважалося несумісним: високий вміст вологи + низький модуль пружності.

У поєднанні з асферичним дизайном задньої поверхні Bausch+Lomb ULTRA*, дивовижною м'якістю і тонким краєм, показник комфорту цих лінз не має аналогів! Тепер ви можете сміливо носити контактні лінзи весь день, зовсім їх не відчуваючи.

Bausch+Lomb ULTRA* – це інноваційна розробка для епохи цифрових технологій. Ви будете відчувати безумовний комфорт протягом усього періоду роботи за комп'ютером, ваші очі буду радувати чіткістю зображення.

Переваги контактних лінз BAUSCH+LOMB ULTRA*

  • Технологія двофазної полімеризації MoistureSeal® – це висока вологомісткість навіть в товщі матеріалу, низький модуль пружності і висока проникність повітря.
  • Ультратонкий край, асферичний дизайн і напрочуд м'який матеріал роблять лінзу невідчутною на оці.
  • Стійкість до висихання робить зір ідеально чітким і природним чином усуває симптоми сухості при тривалій роботі з електронними пристроями.

Bausch+Lomb ULTRA* – найвища киснева проникність серед силікон-гідрогелевих контактних лінз.

Чіткий зір – це ваші інвестиції в себе!

Коментарі