Здорова вода - Яку воду використовувати для кавової машини?

Яку воду використовувати для кавової машини?


  • Дата: 25 листопада 2019, 15:30

Ідеальна кава залежить від якості використовуваної води. Якщо ви використовуєте кавоварку, то варто замислитися про її дбайливе використання. Так як кава складається на 98% з води, то кавоварці найбільше може нашкодити звичайна водопровідна вода або неправильно підібрана.

Водопровідна вода занадто "жорстка" для фільтрів води в кавоварках. З плином часу солі і мінерали "твердої" води все одно утворюють осад, через що зменшується напір води при приготуванні кави і з'являється шум при роботі апарату.

Неправильна вода може нашкодити роботі кавової машини і вивести її з ладу.

Щоб "врятувати" фільтри можна використовувати фільтри-глечики. Вони справляються з видаленням запахів і присмаків водопровідної води, але не забезпечують належним чином пом'якшення води. Не забезпечують вони і оптимальні показники мінералізації води. Ось чому в елітних кав'ярнях крім установки фільтра в бункер з водою, до кавової машині також підключають зворотньоосмотичний фільтр. Але коштують вони дорого, так що не кожен зможе дозволити собі підключити до кавомашині фільтрувальну систему зі зворотним осмосом.

Як варіант, можна купувати бутильовану воду із загальною мінералізацією від 75 мг/л до 250 мг/л., але без наявності в ньому добавок йоду, фтору і т. д. Таким чином, хорошу бутильовану воду можна використовувати для кавоварки без установки пом'якшувача, якщо параметр її жорсткості знаходиться в межах норми.

"Здорова вода" виконує всі стандарти якості очищення води і підходить для всіх видів використовуваних кавоварок.

Бутильована вода "Здорова вода" має наступні показники:

  • Калій + натрій – 7
  • Кальцій – 2
  • Магній – 1
  • Сульфати – 8
  • Хлориди – 5
  • Сухий залишок – 35

 

"Здорова вода" – ідеальна питна бутильована вода для кавоварок та кавових машин, яка продовжить їх використання і зробить смачним вашу каву!

Коментарі