Догляд і реабілітація: єдина в Черкасах патронажна компанія допоможе у складній ситуації

У штаті компанії працюють спеціалісти з медичною освітою.
17 серпня 20181617
'Догляд і реабілітація: єдина в Черкасах патронажна компанія допоможе у складній ситуації'

"Турбота-Сервіс-Плюс" працює в Черкасах з 2016 року. У компанії надають послуги по догляду за літніми людьми, пацієнтами в лікарнях і вдома після переломів і серцево-судинних захворювань. Також у компанії працює реабілітолог.

Цілодобова підтримка та догляд

У патронажній компанії "Турбота-Сервіс-Плюс" надають послуги патронажної сестри в будь-який час доби. Замовити доглядальницю можна як погодинно, так і подобово. Якщо догляд потрібен постійно, надають декілька фахівців, які працюють позмінно. В догляд входять гігієнічні процедури, допомога по дому і кухні, купівля необхідних продуктів і ліків, контроль за виконанням медичних вказівок.

Також у компанії працюють медсестри, які надають медичний догляд: роблять крапельниці, уколи, перев'язки тощо. Замовити послуги доглядальниці та медсестри можна в будь-який час.

Деякі співробітниці компанії мають досвід роботи понад 10 років. Перед початком роботи у клієнтів запитують, який саме догляд потрібен і які є вимоги чи побажання до доглядальниці. Після цього фахівця знайомлять з родичами і підопічним. Протягом усієї подальшої роботи куратори компанії координують роботу доглядальниць і залишаються на зв'язку з родичами 24/7.

Всіх своїх співробітників перед прийомом на роботу перевіряємо в чорних списках, після цього укладаємо трудовий договір. Крім того, вони проходять спеціальні тести на психічний стан. Були кандидати, яких не допустили до виконання обов'язків. Під час роботи постійно перевіряємо співробітниць: зідзвонюємося з клієнтом і дізнаємося, чи все гаразд, влаштовуємо перевірки без попередження, приїжджаємо і дивимося, що приготовано з їжі, звіряємо чеки з магазинів, перевіряємо по годинах роботи.

Лариса Сенченкова
Лариса Сенченкова
засновниця патронажної компанії "Турбота-Сервіс-Плюс"
 

Догляд і реабілітація: єдина в Черкасах патронажна компанія допоможе у складній ситуації
Догляд і реабілітація: єдина в Черкасах патронажна компанія допоможе у складній ситуації

Реабілітація після інсультів і травм

У "Турбота-Сервіс-Плюс" працює реабілітолог з досвідом роботи понад 15 років. Він проводить заняття вдома або в лікарні після інсультів, травм, переломів, операцій. Також реабілітолог допомагає літнім людям при атрофії. Його завдання – скласти індивідуальну програму реабілітації і досягти поставленої мети в найкоротші терміни.

Тривалість та інтенсивність залежить від індивідуальних особливостей кожного конкретного випадку і дотримання всіх рекомендацій. Заняття проходять щоденно, крім вихідних.

Дізнатися більше про послуги патронажної компанії "Турбота-Сервіс-Плюс" можна за телефонами: (067) 522-83-22, (073) 522-83-23.

Маргарита Годуліна

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація