Автоцентр на 30 років Перемоги 7/2 - Спорткар Аlpine А110 отримав п'ять зірок на Аutocar Аwards 2018

Спорткар Аlpine А110 отримав п'ять зірок на Аutocar Аwards 2018


  • Дата: 25 травня 2018, 16:40

Новому спорткару Alpine A110 присуджено статус "п'ятизіркового автомобіля" Autocar Awards 2018.

Позитивні відгуки за простоту і привабливість "поза часом"

Alpine A110 доступний для замовлення вже зараз, перші машини будуть доставлені до Великобританії влітку.

Новий Alpine A110 отримав рейтинг "п'ять зірок" на церемонії нагородження премії Autocar Awards 2018, яка відбулася на автодромі Сільверстоун. Присудження п'яти зірок є настільки рідкісним досягненням, що на церемонії цього року його отримали тільки два автомобіля: Alpine A110 і новий Rolls-Royce Phantom. Деталі "дорожніх випробувань" Alpine A110 опубліковано в номері журналу Autocar від 16 травня.

Ця нагорода присуджується автомобілям, які отримали від журналу Autocar оцінку в повних п'ять зірок при проходженні організованих журналом "дорожніх випробувань" протягом останніх 12 місяців. Ці випробування проводяться вже 80 років поспіль і відомі своєю складністю.

Експерти Autocar особливо схвально відзначили легку вагу, простоту, компактність, маневреність і простоту управління, одностайно погодилися, що ця модель Alpine "дійсно особлива".

Редактор Autocar Марк Тисшо (Mark Tisshaw) сказав про A110:
"Autocar розробив ці дорожні випробування 80 років тому, і вони залишаються найбільш ґрунтовними та вимогливими в галузі. Отже, п'ятизіркові оцінки даються рідко – автомобіль повинен бути дійсно особливим. Всі, хто брав участь в дорожніх випробуваннях Alpine A110, зійшлися на думці, що він саме такий".

"Невеликий, компактний і легкий, A110 має приємно просту традиційну конструкцію і миттєво зачаровує кожного, хто доторкається до його керма. Це видатний дебютний спорткар десятиліття".

Директор проекту Alpine Себастьян Ерфеллин (Sebastien Erphellin) прокоментував:
Трохи більше року тому ми представили новий A110 на Женевському автосалоні. З тих пір ми відкрили нову виробничу лінію на заводі в Дєппе, створили дилерську мережу і доставили автомобілі першим клієнтам. П'ять зірок від Autocar чітко показують, що A110 створив власну нішу на ринку спортивних купе. Це фантастична відзнака напруженої праці команди Alpine, який триває від початку проекту 2012 році".

Alpine A110 – повний французької елегантності, легкий і маневрений спорткар вагою всього 1080 кг, придатний для щоденного користування. Дебютну серію Premiere Edition було випущено в 1955 примірниках (кількість відповідає року заснування бренду Alpine), і всі вони були зарезервовані протягом лічених годин після оголошення про прийом замовлень. На Женевському автосалоні було оголошено про вихід на ринок двох нових модифікацій A110: Pure і Légende. Тепер вони також доступні для замовлення. A110 вже почали доставляти в материкову Європу, незабаром у продажу з'являться і модифікація з правим кермом.

Про Групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 г. Сьогодні це транснаціональна група, що об'єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах 2017 г. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні та забезпеченні цілісності п'яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi. Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беруть участь у Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширенням впізнаваності марки.

Коментарі