Автоцентр на 30 років Перемоги 7/2 - Renault Clio відзначає 30-річний ювілей

Renault Clio відзначає 30-річний ювілей


  • Дата: 28 серпня 2020, 09:00

30 років еволюції дизайну і технологій, 30 років "на одній хвилі" з клієнтами, 30 років яскравих моментів у житті – все це про легендарний Renault Clio.

З моменту своєї появи в 1990 р. Clio незмінно залишається бестселером Групи Renault по всьому світу – за цей час було продано понад 15 мільйонів автомобілів. Модель, яка протягом десятиліть мала залаштункове звання улюбленого автомобіля французів, у 2013 отримала новий статус і стала лідером B-сегмента в Європі. Але за комерційними показниками стоїть дещо більше – втілення духу пригод, який дарує цей автомобіль.

Протягом довгих років Renault вдавалося зберегти ДНК цього міського автомобіля, що стало запорукою його успіху, і п'яте покоління успадкувало його головні якості. Ставши сучаснішим і спортивнішим, Clio V зберіг в собі переваги чотирьох попередніх поколінь, які зробили цю модель легендарною:

Як і перший Clio, він отримав "все краще відразу". Наприклад, запозичив технології, які характерні для автомобілів більш вищого класу.

Від Clio II він отримав високі стандарти комфорту.

Як і Clio III, він дозволив подивитися на поняття "якість" під новим кутом.

Від Clio IV він успадкував яскравий дизайн, який надихнув всю модельну лінійку Renault.

Теперішнє п'яте покоління Clio підтверджує своє звання найбезпечнішого автомобіля, що відповідає сучасним стандартам, – про це свідчить найвища оцінка в рейтингу EuroNCAP. Сьогодні модель Clio просувається вперед і відкриває нову сторінку в своїй історії, пропонуючи інноваційну гібридну технологію E-TECH. Як і раніше, Clio покликаний стати частиною життя людей, пропонуючи максимум опцій для комфортних поїздок за кермом.

Подивитися історії людей, пов'язані з Clio, ви можете в соціальних мережах Instagram, Facebook and Twitter за хештегом #CLIOGENERATION.

Фото 7

Фільм'Renault Clio відзначає 30-річний ювілей' - фото 1
Фільм'Renault Clio відзначає 30-річний ювілей' - фото 2
Фільм'Renault Clio відзначає 30-річний ювілей' - фото 3
Фільм'Renault Clio відзначає 30-річний ювілей' - фото 4
Фільм'Renault Clio відзначає 30-річний ювілей' - фото 5
Фільм'Renault Clio відзначає 30-річний ювілей' - фото 6
Коментарі