Андромеда+ - Консультації з лікарями Андромеди дистанційно

Консультації з лікарями Андромеди дистанційно


  • Дата: 3 квітня 2020, 16:15

Команда медичного центру "АНДРОМЕДА+" швидко реагує на виклики, що ставить епідеміологічна ситуація в місті та тимчасове припинення транспортного сполучення для населення під час карантину в області.
Бажаючи всім пацієнтам здоров’я, частина наших лікарів вузьких медичних спеціалізацій починають консультувати ДИСТАНЦІЙНО!

Усі пацієнти старші 18 років, які є постійними відвідувачами клініки та проходили консультаційний прийом у нашому медичному центрі не пізніше ніж півроку тому, можуть отримати повторну консультацію цього ж лікаря не виходячи із дому.

Що для цього потрібно?

1. Для цього потрібно відправити на електронну пошту [email protected] лист із запитом на он-лайн консультацію та наступними відомостями:

  • ПІП;
  • телефон для зв'язку;
  • приблизну дата останнього відвідування медичного центру;
  • сканкопія результатів лабораторних досліджень, якщо такі є, що були зроблені після відвідування;
  • детальний опис Вашого запиту на медичну консультацію, наявних симптомів та запитань до лікаря.

2. Якщо лікар, що вас лікує, який Вас супроводжує консультативно в нашому медичному центрі, приймає рішення щодо доцільності консультації без очного огляду, Вам електронною поштою надсилаються реквізити для оплати із зазначеною вартістю консультації.

3. Після оплати Ви отримуєте призначення лікаря, відповіді на усі Ваші запитання, поради щодо дообстеження, при його необхідності, лікування та профілактики захворювань на е-mail.

4. Історія медичної консультації, надіслані документи та призначення лікаря будуть зафіксовані в амбулаторній карті пацієнта.

Відтепер соціальне дистанціювання можливо провести також з урахуванням особливостей карантинних заходів та з користю для здоров’я.

Ми завжди готові підтримати Вас та надати медичну допомогу, не зважаючи на обставини. У ситуації, яка на даний момент існує в нашій країні – також за допомогою використання інформаційних технологій.

Здоров'я Вам та Вашим родинам!

Дізнавайтесь деталі за телефонами реєстратури медичного центру "АНДРОМЕДА+":
(067) 472-47-73
(067) 650-65-08.

Коментарі