Тур "Закарпатське асорті + долина підсніжників" від "Мандрівник"

Акція – Тур "Закарпатське асорті + долина підсніжників" від "Мандрівник"
м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105, оф. 205, будинок побуту "Славутич"

Дати туру: 10.03.2018, 17.03.2018, 24.03.2018

Вартість: 795 грн.

Мальовничі Карпати, водяні кузні та млини, дегустації вин та сирів, унікальні дерев’яні храми та термальні басейни

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Свалява (огляд церкви)– Лисичово (екскурсія по кузні) – Бронька (огляд долини підсніжників, ловля форелі та обід) – Довге (огляд замку) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вина) – Берегівський р-н. (поселення о 21:00, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Данилово (огляд церкви) – Крайниково (огляд церкви) – Стеблівка (буйволяча ферма) – Велятин (купання в термальному басейні) – Хуст (обід) – Джублик (огляд монастиря та молитва) – Львів (повернення о 23:30).

У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
У вартість не входять і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування та дегустації.
Вартість вхідних квитків:

  •  музей-кузня “Гамора”: загальний, пенсіонери, студенти – 20 грн., школярі – 10 грн.;
  •  млин у Луково: загальний, пенсіонери, студенти – 5 грн., школярі – 3 грн.;
  •  дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина 30 грн./особа;
  •  буйволяча ферма у Стеблівці: 30 грн./особа, учні – 15 грн./особа;
  •  термальний басейн у Велятино: загальний – 100 грн., діти зростом до 140 см. – 50 грн.

Проживання: відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX
Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається на форельному господарстві “Стара вага” в селі Бронька. Пропоноване меню: салат, зловлена і засмажена форель, картопля, чай. Вартість 68 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 70 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 50 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається у Хусті в ресторані готелю “Під замком”. Пропоноване меню: салат “Овочеве асорті” (огірок, капуста, кріп), солянка, лоці печене з картопляним пюре, хліб, чай. Вартість – 60 грн./особа.


Коментарі