Сиро-винний тур Закарпаттям + Фестиваль "Червене вино" в Мукачево від "Мандрівник"
м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105, оф. 205, будинок побуту "Славутич"
Карпати, замки, сири, термальні води та найкращий винний фестиваль Закарпаття чекають на Вас!
Вартість туру: 595 грн.
Тривалість туру: 2 дні / 1 ніч
1 день:
- виїзд зі Львова (08:00)
- Пилипець (огляд водоспаду Шипіт, підйом на канатно-крісельній дорозі та обід)
- Нижнє Селище (дегустація сиру)
- Берегівський р-н (садиби сільського туризму, поселення о 20:30, вечеря).
2 день:
- сніданок і виїзд (08:00)
- Берегово (купання в термальному басейні)
- Мукачево (екскурсія замком та участь у фестивалі-конкурсі “Червене вино”)
- Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна)
- Львів (повернення о 22:00).
У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.
У вартість не входять і додатково оплачуються: харчування, вхідні квитки в туристичні об’єкти та дегустації.
Дата туру 14.01.2017
Вартість вхідних квитків в туристичні об’єкти, дегустацій сиру та вина:
- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти до 10 років – безкоштовно;
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба: загальний – 60 грн. в обидві сторони, діти до 12 років – 40 грн. в обидві сторони;
- дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний – 50 грн., школярі – 30 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегово: загальний – 150 грн. (в т.ч. оренда шафки), пенсіонери за віком – 130 грн., діти від 120 до 150 см. – 70 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- Мукачівський замок: дорослі – 20 грн., студенти, пенсіонери – 15 грн., діти до 14 років – 10 грн.;
- палац Шенборнів: загальний – 10 грн., школярі – 7 грн.;
Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні.
Харчування:
- Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
- Обід у 1-й день – у Пилипці у кафе “Плай” і складається зі страв місцевої кухні: салат овочевий, юшка з білих грибів, деруни з м’ясом, хліб, чай з трав. Вартість 65 грн./особа.
- Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 45 грн./особа.
- Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 35 грн./особа.
- Обід в 2-й день – відбувається у місті Мукачево на фестивалі вина на власний смак і вибір туристів.
Коментарі